+385 (0)92 3057 997 info@divljicvit.hr BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 35 €
Naslovna 9 O nama

O nama

O nama

Divlji Cvit d.o.o. mala je i ambiciozna tvrtka za proizvodnju prirodne kozmetike s naglaskom na domaće maslinovo ulje i ljekovito bilje. Svaki proizvod napravljen je s puno ljubavi i truda kako bi vaša koža bila zdrava i blistava.

Divlji Cvit – Iz prirode sa strašću.

Naša priča

Divlji Cvit d.o.o. mala je obiteljska tvrtka za proizvodnju prirodne kozmetike. Osnivači su partneri Suzana Vukelja i Igor Pukljak. Naša priča započela je 2015. godine kada smo odlučili pokrenuti vlastitu proizvodnju prirodne kozmetike. Bez previše znanja ali s ogromnim trudom i željom za učenjem krenuli smo u zajedničku avanturu.

Kako smo počeli?

Prve recepture bile su inspirirane domaćim maslinovim uljem, samoniklim biljem i tradicijom. Iz te jednostavnosti i čistoće formulacija nastali su prvi proizvodi. Na njih smo posebno ponosni jer su još jednom dokazali da je samo snaga bilja dovoljna za proizvodnju kvalitetne prirodne kozmetike.

 
 

Prirodna kozmetika

Danas u ponudi imamo široki asortiman proizvoda za njegu lica i tijela. Najpoznatiji smo po proizvodima iz kolekcija Smilje, Premium i sapunima koji su nam otvorili mnoga vrata, a njihovu kvalitetu su prepoznali zadovoljni kupci. Naši proizvodi namijenjeni su svim zaljubljenicima u prirodnu kozmetiku, onima koji podržavaju male domaće proizvođače i znaju prepoznati kvalitetne ručno rađene proizvode.

Tradicionalne i inovativne formulacije

Još uvijek najviše volimo smišljati tradicionalne formulacije inspirirane s  ljekovitim biljem. Ali zbog dostupnosti aktivnih komponenti odlučili smo proširiti asortiman i u Premium kolekciji pokazati što sve znamo u modernoj kozmetologiji.

Kvaliteta koja dolazi iz prirode

Sastojci koje koristimo u svakodnevnoj proizvodnji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i imaju potrebnu dokumentaciju. Bazna ulja, maslaci, eterična ulja i različite aktivne komponente sjedinjeni su u jedinstvene recepture bez parabena, silikona, umjetnih boja i mirisa.

Proizvodnja

Svi naši proizvodi napravljeni su ručno, što zahtjeva puno vremena, znanja, truda i ljubavi. Rade se u malim serijama kako bi se osigurala svježina i kvaliteta proizvoda. Napravljeni su sukladno s dobrom proizvođačkom praksom prema Hrvatskoj normi za kozmetiku HRN EN ISO 22716.

 
 

Za kraj…

Uvijek smo bili ambiciozni, a sada imamo i dodatnu motivaciju pa nam je želja naše šareno upakirane proizvode dovesti u što više domova diljem svijeta.  Nadamo se da ćete nas i vi podržati i postati dio ove istovremeno male i velike priče.

Informacije o tvrtki

Puni naziv: Divlji Cvit d.o.o. za proizvodnju prirodne kozmetike · Skraćeni naziv: Divlji Cvit d.o.o. · Adresa: VII Trnava 13, 10040 Zagreb · Tvrtka je upisana u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, MB: 04848713 · OIB: 34022601740 · Zagrebačka banka, IBAN HR5323600001102661563 · Uprava društva: Suzana Vukelja · Temeljni kapital: 20 000,00 kn, plaćeno odjednom u cijelosti