+385 (0)92 3057 997 info@divljicvit.hr BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 35 €
Naslovna 9 Povrati i zamjene

Povrati i zamjene

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, možete ga zamijeniti za bilo koji drugi proizvod ili vratiti unutar 7 dana od primitka.

Da biste ostvarili pravo povrata ili zamjene proizvoda, potrebno je neoštećeni proizvod poslati s originalnom računom kao dokazom da je proizvod kupljen od tvrtke Divlji Cvit d.o.o. na adresu:

Divlji Cvit d.o.o.
Trnava VII. 13
10040 Zagreb

Zahtjev za zamjenu možete predati putem e-maila info@divljicvit.hr, u kojem trebate navesti broj narudžbe i naziv artikla koji želite zamijeniti.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, molimo Vas da pošiljku ne preuzimate nego da nas kontaktirate, kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i po potrebi poslali novu. Povrat se može ostvariti slanjem elektroničke pošte na mail adresu info@divljicvit.hr.

Troškove povrata, osim u slučaju da ste dobili oštećeni paket i to odmah prijavili, snosi sam pošiljatelj odnosno kupac. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste izvršili uplatu osim u slučaju plaćanja pouzećem, kada će novac biti vraćen na bankovni račun koji navedete kao račun za povrat sredstava.

Posebno napominjemo da ste Vi odgovorni za svako smanjivanje vrijednosti proizvoda koje je rezultat vašeg rukovanja proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda. Prihvaćanjem općih uvjeta, prihvatili ste i odredbe spomenutog pravilnika.