+385 (0)92 3057 997 info@divljicvit.hr BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 35 €
Naslovna 9 BLOG 9 Prirodna kozmetika za ubrzano tamnjenje kože

Prirodna kozmetika za ubrzano tamnjenje kože

S dolaskom toplijih dana sve je veća potražnja za proizvodima koji će na prirodan način ubrzati tamnjenje kože. Bez obzira na to što svi znaju da izlaganje suncu štetno djeluje na izgled i zdravlje kože, preplanuli ten je modni dodatak koji svi žele imati tijekom ljetnih mjeseci.

Zbog toga su u laboratoriju Divlji Cvit napravili nove inovativne formulacije proizvoda za ubrzano tamnjenje i njegu kože nakon sunčanja. Kolekcija se zove Monoi Shine i sadrži:

Cijela kolekcija Monoi Shine potpuno je prirodna. Od sličnih proizvoda na tržištu izdvaja se po tome što ne sadrži vazelin i tekući parafin. To su nusproizvodi rafinirane sirove nafte od koje se proizvodi benzin i ostali naftni derivati.

Monoi Shine proizvodi za ubrzano tamnjenje sadrže najinovativnije emulgatore koji daju potpuno novu i poboljšanu teksturu.

Macerati mrkve i oraha u hladno tiještenom suncokretovom ulju i frakcionirano kokosovo ulje bogati su beta karotenom pa ubrzavaju preplanulost kože.

Zlatne i brončane čestice mica praha ne talože se na dno proizvoda nego cijelo vrijeme ostaju raspršene, a koži daju predivan sjaj i ostavljaju shimmer efekt. Ljetni miris Monoi Sun cijeloj kolekciji daje onaj savršeni ljetni osjećaj.

UPOZORENJE! Nakon nanošenja proizvoda za ubrzano tamnjenje koža će privlačiti više ultraljubičastih zraka. Zbog toga budite oprezni jer ovi proizvodi ne sadrže zaštitni faktor pa se preporučuju osobama koje dobro podnose sunce i samo žele potamniti kožu, a ne ju zaštiti od sunčevog zračenja.

Upoznajte Monoi Shine proizvode

Sjajni žele za ubrzano tamnjenje

Žele u kojem su raspršene 100% prirodne zlatne i brončane čestice mica praha topi se u dodiru s kožom i pretvara u ulje. To je revolucionaran proizvod za ubrzano tamnjenje na Hrvatskom tržištu. Svi sastojci su prirodni i ne djeluju štetno na kožu.

Zbog specifične teksture potreba je vrlo mala količina želea koji se brzo se upija i ne ostavlja masni trag.

 Sadrži najkvalitetnije uljne macerate mrkve i oraha, te ulje kokosa. Beta karoten iz ulja na prirodan način ubrzava tamnjenje kože i daje preplanuli ten. Osim toga, ovaj multifunkcionalan žele hrani i njeguje kožu, i štiti je od dodatnog isušivanja.

Sjajno ulje za ubrzano tamnjenje

Većim izlaganjem UV zračenju melanin u vašoj koži se proizvodi brže, pa se proces stjecanja savršene preplanule kože ubrzava i intenzivira na području koje je tretirano uljem za ubrzano tamnjenje.

Razlog tome su uljni macerati mrkve i oraha koji sadrže beta karoten. Osim što ubrzava tamnjenje, ovo ulje hrani, omekšava i štiti kožu od isušivanja. Obogaćeno je sa skvalanom iz ploda masline i vitaminom E koji je prirodni antioksidans. Uz preplanuli ten zlatni i brončani mica prah osiguravaju shimmer efekt na koži.

Sjajni nektar za tijelo

Višenamjenski nektar za tijelo koži daje sjaj, koristi se za njegu poslije sunčanja i održavanje preplanulog tena. Napravljen je na vodenoj bazi pa se brzo upija u kožu i ne masti je. 100 % prirodne čestice mica praha koje su raspršene u cijelom proizvodu daju zlatno brončani sjaj koji je najvidljiviji na direktnom svjetlu.

Biljni glicerin stvara zaštitni sloj na koži, zadržava vodu i sprječava dehidraciju. Ljetni miris Monoi Sun dugo se zadržava na koži poput pravog parfema.

S.O.S. losion za tijelo poslije sunčanja

Lako maziva i fluidna tekstura ovog losiona za tijelo poslije sunčanja umiruje opečenu kožu i osigurava joj jaku hidrataciju. Sadrži 15% soka aloe vere koji je najbolji saveznik u njezi kože nakon izlaganja suncu.

Urea je savršena za isušenu kožu jer ju omekšava i poboljšava joj elastičnost. Uljni macerat nevena regenerira kožu i hrani je, a biljni glicerin stvara zaštitni sloj.

Osim što ima umirujuću i regenerativnu funkciju, ovaj losion za tijelo je idealan za sve koji žele imati zdravi i preplanuli ten još dugo nakon sunčanja.